WiFi Gateway - 2.4GHz - MiBoxer (WL-Box1)

Speciale prijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
SKU
MP990157W
  • WiFi 2.4GHz
  • Bediening via APP
  • Android en iPhone/iPad
OP=OP
Gegevens

De MiBoxer WiFi Gateway WL-Box1 maakt het mogelijk je smart LED lampen te bedienen via de MiBoxer APP via je WiFi-netwerk. De module zorgt voor de verbinding tussen je smart LED lampen en je smartphone of tablet. De MiBoxer WiFi Gateway is ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa en dus geschikt voor spraakbesturing van je lampen.

Met de MiBoxer APP kun je naast de lampen aan- en uitschakelen de kleurtemperatuur (2700-6500K), helderheid en kleur (16 miljoen) van je slimme verlichting instellen. De WiFi module ontvangt het signaal van de app op je smartphone of tablet en stuurt deze vervolgens draadloos via een 2.4GHz (RF) signaal naar de smart LED lampen. De APP geeft ook de mogelijkheid om timers te programmeren en kan worden aangesloten op Google Assistant en Amazon Alexa.

Geschikt voor alle soorten MiBoxer lampen/controllers: RGB(WW), CCT en enkelkleurige lampen en LED strips.

De WiFi module wordt gevoed met de meegeleverde 5V USB voedingskabel (stekker wordt niet meegeleverd). De module heeft een compacte behuizing en is dus eenvoudig weg te werken in je interieur.

Download de WL-Box1 handleiding of bekijk de instructie video

Download de MiBoxer Android APP

Download de MiBoxer iPhone/iPad APP

Meer producten uit het MiBoxer assortiment vindt je op de de speciale MiBoxer productpagina. Lees ook onze blog "Maak je huis smart met MiBoxer" over de werking van het MiBoxer LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990157W
EAN: 6970602180766
Merk MiBoxer/Milight
Ingangsspanning (volt) 5VDC
Protocol WiFi
Type product Gateway
Afmetingen L90,5 x B66 x H15 mm
Certificaten CE, RoHS
Toepassingen Geschikt voor alle soorten MiBoxer lampen/controllers: RGB(WW), CCT en Single color lampen en LED strips
Extra informatie Communication Mode: WiFi-IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Cookie instellingen

To use these Services, we need your consent. By clicking on “Accept all”, you declare your consent to the use of all Services. You can also declare your consent by individually clicking on the sliders for each category of cookies and save.

Meer informatie