MiBoxer PIR Sensor - 2,4GHz - PIR1-RF

€ 23,99
SKU
MP990079
  • Draadloze bewegingsmelder
  • PIR1-RF
  • MiBoxer
Populair
Gegevens

Ontdek de MiBoxer draadloze PIR bewegingssensor PIR1-RF: de innovatieve toevoeging aan jouw verlichtingssysteem

Ben je op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan jouw MiBoxer verlichtingssysteem? Maak kennis met de MiBoxer draadloze PIR bewegingssensor PIR1-RF, een slimme en energiebesparende oplossing die niet alleen als bewegingssensor fungeert, maar ook als nachtlampje.

De draadloze sensor is moeiteloos te installeren dankzij de sterke dubbelzijdige tape op de wandhouder. De magnetische PIR sensor kan 360° draaien, waardoor de ideale detectiehoek bereikt wordt.

Deze sensor werkt in alle lichtomstandigheden. Met de MiBoxer afstandsbediening stel je eenvoudig in of de verlichting alleen bij weinig licht moet worden ingeschakeld, of ook overdag. Pas de verlichtingstijd aan naar jouw wensen, variërend van 30 seconden tot 60 minuten.

Geniet van de automatische nachtlamp-functie die de verlichting op 1% vermogen laat branden bij weinig licht en weer oplicht zodra voldoende daglicht wordt gedetecteerd.

De draadloze sensor is volledig compatibel met MiBoxer RF afstandsbedieningen en wandpanelen. Via de zone buttons op de afstandsbedieningen schakel je eenvoudig elke functie in en uit.

De PIR1-RF werkt op één CR123A batterij (niet meegeleverd, wel beschikbaar in onze webshop).

Upgrade vandaag nog jouw MiBoxer verlichtingssysteem met de PIR1-RF 2.4GHz draadloze PIR bewegingssensor en ervaar slimme verlichting op een geheel nieuw niveau. Bespaar energie, geniet van gemak en versterk de intelligentie van jouw verlichtingssysteem.

Meer producten uit het MiBoxer assortiment vindt je op de speciale MiBoxer productpagina. Lees ook onze blog "Maak je huis smart met MiBoxer" over de werking van het MiBoxer LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990079
EAN: 6970602184603
Merk MiBoxer/Milight
Ingangsspanning (volt) Batterij (CR123A)
Sensorhoek 120°
Zendbereik 7 meter
Afmetingen Ø49 x 56 mm
Beschermingsgraad IP54
Automatisch uitschakeltijd 30 seconden, 2 minuten, 10 minuten of 60 minuten
Certificaten CE, RoHS, UKCA
Type product Sensor