LED Dimmer 230V - Universeel WiFi - 0-250W - Druk/Draai - Inbouw - ECO-DIM.07

Vanaf € 59,99
SKU
MP960004
Kies een optie
  • Universeel 230V
  • 0-250W
  • ECO-DIM.07 WiFi
Gegevens

De ECO-DIM.07 WiFi LED dimmer is de perfecte oplossing om jouw verlichting slim te bedienen zonder een hub in huis te hebben. Met deze universele dimmer kun je jouw LED lampen draadloos en geruisloos dimmen via WiFi. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd de controle over je verlichting met de handige bijbehorende smartphone-apps en zelfs spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Maak je huis slimmer en creëer de gewenste sfeer in elke ruimte met deze veelzijdige WiFi dimmer.

Slimme functionaliteiten voor optimaal gemak

Met de ECO-DIM.07 WiFi LED dimmer geniet je van talloze slimme functionaliteiten die jouw ervaring met verlichting naar een hoger niveau tillen. De dimmer ondersteunt de dimprincipes fase aan- en afsnijding (RLC), wat betekent dat hij geschikt is voor diverse soorten lampen, waaronder LED, gloeilampen en halogeenlampen. Het Soft-start systeem draagt bij aan de langere levensduur van de lampen.
De minimale afstelling (MIN) en automatische MAX detectie maken het instellen van de gewenste helderheid eenvoudig, terwijl de bescherming tegen overbelasting, oververhitting en stoorsignalen de veiligheid van je LED verlichting waarborgt. Met een kleine inbouwdiepte en handige 2-draads aansluiting (geen nuldraad of bypass vereist), is de installatie ook nog eens eenvoudig.

Compatibiliteit met populaire smarthome APPs en afdekmateriaal

De chip in de ECO-DIM.07 WiFi LED dimmer werkt op basis van het Tuya protocol. Tuya is het grootste WiFi platform ter wereld. Duizenden smart merken maken gebruik van dit protocol zoals de meest bekende: Google Assistant/Home, Amazon Alexa, Nedis, Trust, Woox, Hombli, Homeylux, Calex, Kruidvat, en LSC Smart connect (Action). Daarnaast is de dimmer geschikt voor alle A-merken afdekmateriaal, zoals Berker by Hager, Busch-Jaeger, JUNG, Gira, Kopp, Merten by Schneider, Niko, en PEHA. Met zoveel compatibiliteit is de ECO-DIM.07 WiFi LED dimmer de ideale keuze voor jouw slimme verlichtingsoplossingen.

Let op!

  • Niet geschikt voor Merten 57xx
  • Dimmerknop met D-vormig gat, zoals Wintop, Plieger, GAMMA Everest
    Dimmerknop met kliksysteem/klembevestiging, zoals Busch-Jaeger 6540-7 en Niko XXX-31003
  • Deze dimmer heeft geen steekklemmen en is dus niet geschikt voor inbouwdozen zonder schroefgaten

Maak voor definitief inbouwen een proefopstelling. Beschadigde dimmers kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP960004
EAN: 8719322373106
Merk EcoDim
Type product Dimmer
Inbouw/Opbouw Inbouw
Bediening Druk/Draai + WiFi APPs
Ingangsspanning (volt) 230V
Uitgangsspanning 230VAC
Maximaal vermogen 200-300W
Vermogen ✓Fase-aansnijding: 0-250W
✓Fase-afsnijding: 0-150W
Dimprincipe Fase afsnijding en aansnijding (RLC)
Beveiliging Bescherming tegen overbelasting, oververhitting & stoorsignalen
Certificaten CE, TüV