VVE & Woningbouw

LED verlichting voor VvE’s

Om de verlichting in een gebouw op een juiste manier te vervangen, moet je ervan verzekerd zijn dat je de juiste LED lampen bestelt. De focus ligt bij MEIPOS LED verlichting vooral op eenvoudige plaatsing en vervanging door een losse, en dus vervangbare, lichtbron. Hiermee geeft u het armatuur een tweede en/of zelfs derde levensduur. Bij MEIPOS vind je een groot assortiment aan LED lampen en armaturen die door VvE’s veel gebruikt worden in trappenhuizen, op galerijen en in portieken. Wil je namens jouw VvE of woningbouwvereniging lampen in gemeenschappelijke ruimten vervangen door LED lampen? Bekijk dan ons ruime assortiment.

VvE - Appartementencomplex

LED verlichting voor VvE kopen 

Bij MEIPOS LED verlichting vind je een groot assortiment aan LED lampen en LED armaturen die geschikt zijn voor het gebruik in gebouwen. Denk hierbij aan de verlichting in trappenhuizen, portieken, op galerijen en in andere gemeenschappelijke ruimtes. In onze webshop kun je eenvoudig de LED lampen die je voor jouw VvE zoekt toevoegen aan het winkelmandje. Bij bestellingen die voor vandaag 16.00 uur worden geplaatst geldt dat ze morgen geleverd worden. Betalen kan veilig en snel via iDeal, PayPal of betaal gemakkelijk achteraf via AfterPay.Galerij LED armaturen

Voor grote aantallen kun je contact met ons opnemen en zullen we een scherpe offerte voor je maken. 

Trappenhuisverlichting, galerijverlichting en portiekverlichting

Is de trappenhuisverlichting, galerijverlichting of portiekverlichting in je gebouw toe aan vervanging? Of gaat jouw VvE energiebesparende maatregelen nemen en worden de bestaande lampen vervangen door LED verlichting? Bij MEIPOS LED verlichting vind en bestel je de LED lampen en armaturen die jouw VvE nodig heeft om dit op een juiste manier te doen. Via onze webshop bestel je eenvoudig de LED lampen die jouw VvE nodig heeft. De volgende lampen zijn geschikt om te gebruiken in een trappenhuis, portiek of op een galerij: 

Duurzaam galerij armatuur

Duurzaam galerij armatuurOnlangs zijn we gestart met de ontwikkeling van een duurzaam galerij armatuur gemaakt van plantaardig kunststof uit Olifantengras in plaats van de gebruikelijke en vervuilende kunststof uit aardolie. Het opgeslagen CO2-gehalte in de armatuur is hoger dan wordt uitgestoten tijdens de CO2 productieketen. Per kilo kunststof wordt 1,5 kilo CO2 bespaard ten opzichte van kunststof vervaardigd uit aardolie. Het armatuur krijgt een eigen blockchain code waardoor alle materiaal ingredienten omschreven zijn en hierdoor 100% recyclebaar. Voor meer informatie over dit unieke product en de gestarte voorverkoop kun je contact met ons opnemen.

Met LED bespaart jouw VvE op energie en onderhoud 

Door de verlichting in een gebouw te vervangen door LED verlichting, bespaar je energie. LED lampen zijn namelijk vele malen efficiënter dan TL verlichting en gloeilampen. De energiekosten dalen hierdoor aanzienlijk. Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Met onze LED-besparingscalculator bereken je dit eenvoudig en snel zelf. Naast de energiebesparing is de levensduur van LED verlichting vele malen langer dan die van andere soorten verlichting. Hierdoor bespaart een VvE niet alleen op energiekosten, maar ook op onderhoudskosten. De monteur of klusjesman hoeft simpelweg minder vaak langs te komen. Een investering door jouw VvE in LED verlichting verdient zich dan ook snel terug. Je realiseert namelijk een besparing tot wel 90% in verlichtingskosten. Dat is makkelijk verdient!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren