LED BRiDGE Dimmer (fase-aansnijding) - 3-60W/VA - Smart Home

Vanaf € 99,99 Normale prijs € 129,49
SKU
MP990128
Kies een optie

LED Bridge dimmer | Smart Home

Aanbieding
Gegevens

De Smart Home OPUS LED BRiDGE dimmer is een 1-kanaals elektronische LED dimmer met lokale bediening. Hij integreert zich in de meest voorkomende schakelprogramma's en werkt met de meest uiteenlopende lichtbronnen (herkent de lichtbron en past zich aan).
De geïntegreerde EnOcean-radio maakt dimmen en schakelen mogelijk van de aangesloten lampen via vrij positioneerbare EnOcean-wandzenders.

Daarnaast is de OPUS LED BRiDGE dimmer in combinatie met de draadloze OPUS Smart Motion Sensor klaar voor een volledig geautomatiseerde lichtregeling. Hij ondersteunt ook centrale schakelfuncties, de integratie van draadloze rookmelders, en de integratie in Smart Home systemen van verschillende fabrikanten (ook geschikt voor Apple Homekit, Google Home binnenkort).

Indien nodig kan een EnOcean-repeater met 1 of 2 niveaus worden geactiveerd. Deze geavanceerde functies worden draadloos geconfigureerd via de OPUS® ConfigTool BRiDGE, die afzonderlijk verkrijgbaar is.

Met de geïntegreerde LED kan in combinatie met een geschikt frontje dienen als waarschuwingslampje.

Let op! I.v.m. de geïntegreerde elektronica is een nul-draad benodigd!

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990128
EAN: 4028232328903
Merk OPUS
Bediening Pulsschakelaar
Ingangsspanning (Volt) 230V
Uitgangsspanning 230VAC
Maximaal vermogen < 100W
Vermogen 3 - 150W/VA (LED: 3 - 60W/VA)
Dimprincipe Fase-aansnijding (leading edge)
Beveiliging Thermozekering
Aansluitwaarden max. 2 x 2,5mm²
Certificaten CE
Extra informatie Geschikt voor alle gangbare schakelaarprogramma's, dimbare LED lampen en gloei- en hoogvolthalogeenlampen. Met QR-code voor eenvoudige configuratie in OPUS® Smart Home Gateway AHK. Let op! I.v.m. de geïntegreerde elektronica is een nul-draad benod
Misschien vind je deze ook leuk!