LED Dimstabilisator - 230VAC - QUALEDY

Speciale prijs € 14,99 Normale prijs € 17,49
SKU
MP990198

LED Dimstabilisator om het dimgedrag van dimbare 230V LED (filament) lampen te verbeteren

Populair
Gegevens

De LED Dimstabilisator van QUALEDY voorkomt knipperen in het laagste en hoogste lichtniveau, vermindert fluctuaties (harder/zachter/harder) in ieder lichtniveau, verbetert de dimbaarheid (in veel gevallen kun je verder terug dimmen) en voorkomt het nagloeien van de LED (filament) lamp (in uitgeschakelde stand).

Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van dimmen afhankelijk is van de combinatie LED dimmer, de LED lampen en het stroomnetwerk.

  • De LED dimmer dient vanaf een zo laag mogelijk wattage te werken en over goede afstelmogelijkheden (minimaal een potmeter) te beschikken.
  • De LED lampen dienen een kwalitatief goede dimbare driver te hebben.
  • En het stroomnetwerk dient zo weinig mogelijk vervuild te worden door andere apparaten op dezelfde groep, lekspanning of slechte kwaliteit/dunne bedrading.

Is de lamp nog steeds onstabiel, de dimbaarheid slecht of blijft je LED lamp nagloeien? Maak dan gebruik van de QUALEDY LED Dimstabilisator. Deze stabiliseert eventuele spanningsverschillen en voegt een klein beetje vermogen toe aan de LED lamp. Hiermee kunnen de meeste problemen worden opgelost.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990198
EAN: 8718885474909
Merk QUALEDY®
Afmetingen L12 x B26 x H20 mm
Beschermingsgraad IP20 (stofdicht)
Toepassingen LED (filament) lampen 230 Volt
Certificaten CE
Aanbiedingsprijs € 14,99