Oplaadbare batterijen AAA - Lithium-ION - USB-C - Blister 4 stuks + laadkabel

€ 19,99
SKU
MP990033
  • AAA
  • 1,5V
  • USB-C oplaadbaar
Nieuw
Gegevens

De ANSMANN AAA Li-Ion oplaadbare batterij is de perfecte vervanger voor wegwerpbatterijen. Met een hogere uitgangsspanning dan conventionele NiMH oplaadbare batterijen (1,2 V), levert deze batterij een stabiele spanning van circa 1,5 V gedurende zijn hele levensduur. Je apparaten worden gelijkmatig en efficiënt van energie voorzien, terwijl het geïntegreerde beveiligingscircuit ervoor zorgt dat de batterij altijd in topconditie blijft.

Universeel inzetbaar

Deze Li-Ion oplaadbare batterij is veelzijdig inzetbaar. Van afstandsbedieningen tot digitale camera's, speelgoed tot zaklampen, deze batterij is geschikt voor een breed scala aan apparaten. Zelfs bij extreme temperaturen tussen -20°C en +60°C blijft de batterij betrouwbaar presteren. Profiteer van de voordelen van oplaadbare batterijen voor apparaten die voorheen traditionele batterijen vereisten.

Makkelijk op te laden

Dankzij de geïntegreerde USB-C oplaadpoort is het opladen van deze batterij een fluitje van een cent. De meegeleverde USB-kabel maakt extra opladers overbodig. Sluit eenvoudigweg de batterij aan en laad op via je laptop, powerbank, USB-lader of zelfs de USB-laders in je muur of auto. De oplaadstatus wordt aangegeven door een knipperend rood licht, dat continu brandt wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Lange levensduur

Met een verbluffende levensduur van maximaal 1200 oplaadcycli en een zeer lage zelfontlading, behoudt de ANSMANN AAA Li-Ion oplaadbare batterij zijn energie langdurig, zelfs wanneer hij niet in gebruik is. Bovendien is de batterij lichter dan traditionele alternatieven met vergelijkbare prestaties.

Bescherm je apparaten

Bescherm je apparaten met de geavanceerde ANSMANN AAA Li-Ion oplaadbare batterij. Dankzij de ingebouwde elektronica geniet je van ongeëvenaarde bescherming tegen overladen, overbelasting, kortsluiting en diepontlading. Hierdoor wordt de levensduur van de batterij en je apparaten aanzienlijk verlengd.

Houd er rekening mee dat de geïntegreerde veiligheidsschakeling de batterij ongeveer 3-4 mm langer maakt dan onbeschermde AAA Li-Ion batterijen.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990033
EAN: 4013674193967
Merk Ansmann
Afmetingen AAA
Certificaten CE, UKCA
Toepassingen Afstandsbedieningen, zaklampen, speelgoed en andere krachtige elektrische apparaten
Extra informatie Inclusief USB-C laadkabel
Garantie 2 jaar