MiBoxer - RGB/RGBW/RGB+CCT LED Controller - 12-24V - FUT037S+

€ 11,99
SKU
MP210156
  • RGB / RGBW / RGB+CCT controller
  • Geschikt voor 12V-24V LED strips
  • FUT037S+
Nieuw
Gegevens

De MiBoxer FUT037S+ 3-in-1 LED controller is de perfecte oplossing om je RGB, RGBW of RGB+CCT LED strips smart te maken. Met deze controller kun je je LED strips bedienen met een afstandsbediening, de MiBoxer app of met spraakbesturing via Google Assistant of Amazon Alexa.

Met de MiBoxer FUT037S+ LED controller maak je jouw RGB/RGBW/RGB+CCT LED strips binnen no-time smart en aanstuurbaar binnen een bereik van wel 30 meter. De controller is te gebruiken op één RGB, RGBW of RGB+CCT LED strip tegelijk. Door zijn compacte formaat kan de controller gemakkelijk onzichtbaar geplaatst worden binnen elk interieur.

Met de MiBoxer 2.4GHz afstandsbediening personaliseer je eenvoudig jouw slimme verlichting en bepaal je zelf de gewenste sfeer. Kies je favoriete kleur, dim de lichtsterkte of kies uit een scala aan vooringestelde scènes of creëer je eigen favoriete sfeer. Met de knop op de 3-in-1 controller selecteer je op welke manier jij de controller gebruikt, of dit nou voor een RGB, RGBW of RGB+CCT LED strip is.

Wil je nog meer controle? De MiBoxer WiFi Gateway WL-Box1 maakt het mogelijk je smart LED lampen te bedienen via de MiBoxer APP via je WiFi-netwerk. De module zorgt voor de verbinding tussen je smart LED lampen en je smartphone of tablet. De MiBoxer WiFi Gateway is ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa en dus geschikt voor spraakbesturing van je lampen. Zelfs als je niet thuis bent, bedien je gemakkelijk jouw smart home verlichting via de MiBoxer app, waar je ook bent.

De controller wordt geleverd zonder 2.4GHz afstandsbediening of WiFi Gateway. De volgende afstandsbediening zijn compatible met de FUT037S+:

  • MiBoxer - RGBW afstandsbediening (FUT096 of FUT096-B)
  • MiBoxer - RGB+CCT afstandsbediening (FUT092 of FUT092-B)
  • MiBoxer - RGB+CCT Controller - Wandbediening (B0)
  • MiBoxer - RGB+CCT - Wandbediening (B4)
  • MiBoxer - RGB+CCT - Draadloze Touch bediening - Rond (S2 of S2-B)
  • MiBoxer - WiFi Gateway - 2.4GHz (WL-Box1)

De FUT037S+ wordt aangesloten met een 12V-24VDC adapter. Zorg dus voor een stroompunt in de buurt bij het aansluiten van deze controller. 

Meer producten uit het MiBoxer assortiment vindt je op de speciale MiBoxer productpagina. Lees ook onze blog "Maak je huis smart met MiBoxer" over de werking van het MiBoxer LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP210156
EAN: 6970602183835
Merk MiBoxer/Milight
Ingangsspanning (Volt) 230V
Uitgangsspanning 12-24VDC
Output vermogen maximaal 12A
Protocol WiFi
Type product Controller
Afmetingen L74,5 x B36 x H17 mm
Certificaten CE, RoHS, UKCA
Toepassingen Bediening RGB, RGBW en RGB+CCT LED strips
Garantie 2 jaar