Wandhouder afstandsbediening - MiBoxer - FUT099

€ 3,49
SKU
MP990159W
  • Wandhouder
  • Wit
  • MiBoxer
Gegevens

Zeg vaarwel tegen die zoektochten naar rondslingerende afstandsbedieningen! Ontdek de perfecte oplossing met onze MiBoxer afstandsbediening wandhouder. Met deze slimme houder organiseer je moeiteloos je verlichting afstandsbedieningen en behoud je altijd het overzicht. Nooit meer graven tussen bankkussens of in rommellaatjes wanneer je die gezellige sfeerverlichting wilt aanzetten.

Deze wandhouder is compatibel met de FUT092, FUT096, FUT006 en FUT007 modellen en is ook beschikbaar in de kleur zwart, zodat de wandhouder naadloos aansluit bij jouw interieur.

Monteer eenvoudig met de bijgeleverde set pluggen en schroeven, of maak gebruik van de handige dubbelzijdige tape die eveneens is inbegrepen. Geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte, klaar om te worden verlicht met een simpele druk op de knop!

Meer producten uit het MiBoxer assortiment vindt je op de de speciale MiBoxer productpagina. Lees ook onze blog "Maak je huis smart met MiBoxer" over de werking van het MiBoxer LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990159W
EAN: 8718885473506
Merk MiBoxer/Milight
Afmetingen H26 x B62 x L80 mm
Toepassingen Wandhouder voor MiBoxer afstandsbedieningen
Garantie 2 jaar