LED Bewegingssensor lamp - USB oplaadbaar - 320Lm - 6500K

€ 14,99
SKU
MP980011
  • Micro USB oplaadbaar
  • Magneetbevestiging
  • Bewegingssensor
Populair
Gegevens

Deze multifunctionele LED lamp is draadloos, licht van gewicht en overal te gebruiken. De lamp heeft een  bewegingssensor en is oplaadbaar en kan met behulp van de ophanghaak of de interne magneet praktisch overal worden geïnstalleerd. Op deze lamp zijn 46 van de nieuwste ultraheldere SMD-LEDs gemonteerd die wel 320 Lumen geven met een verbruik van maar 4 Watt en een heldere lichtkleur van 6500 Kelvin voor maximale helderheid.

De bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aangaat wanneer er een beweging wordt gedetecteerd en schakelt automatisch uit na 30 seconden (als er geen beweging meer wordt waargenomen). De sensor werkt alleen in het donker wanneer er  beweging wordt gedetecteerd en zal dus nooit onnodig branden als er (nog) licht genoeg is.

Het is de ideale LED lamp voor gebruik in de kledingkast, ladekast, kelder, auto, camper, caravan, kinderkamer, lades, EHBO-kasten, garage, inloopkast, medicijnkastje, kluis…je kan het zo gek niet bedenken of deze multifunctionele lamp kan je helpen! Perfect om even bij te schijnen op (donkere) plaatsen waar geen stroomaansluiting is. Aangezien de lamp draadloos is, kun je hem ook prima als zaklamp gebruiken.

De draadloze LED lamp werkt op een USB oplaadbare Lithium accu (geïntegreerd) en is daardoor overal te installeren. De lamp werkt tot 3,5 uur op 1 lading (oplaadtijd 6-7 uur). De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd, wat de LEDs ten goede komt.

De multifunctionele lamp is eenvoudig te monteren: je hebt de keuze uit de kleefbare ijzeren plaatjes met dubbelzijdige tape (meegeleverd) die je overal kan plakken en door middel van de interne magneet kun je de lamp op metalen oppervlakken plakken.

Bestel ‘m vandaag nog en geniet van zijn flexibliteit!

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP980011
EAN: 8433325217778
Merk Aigostar
Verbruik (Watt) 4
Ingangsspanning (Volt) Oplaadbare Lithium batterij
Lichtsterkte 320 Lumen
Lichtopbrengst (efficiëntie) 80 Lumen per Watt
Kleurtemperatuur (Kelvin) 6500K
Lichtkleur Daglicht wit
Kleurweergave-index (CRI) 80 Ra
Stralingshoek 100°
Aantal LEDs 46 SMD LEDs
Afmetingen L280 x B36 x H28 mm
Branduren circa 50.000 uur (3,5 uur per volle lading)
Schakelcycli circa 100.000 keer
Inclusief sensor Ja
Dimbaar Nee
Bedrijfstemperatuur -10°C ~ 40°C
Beschermingsgraad IP20
Certificaten CE, RoHS
Garantie 2 jaar
Misschien vind je deze ook leuk!