LED Inbouwdimmer - 7-400W - Faseaansnijding / Faseafsnijding

Vanaf € 129,99 Normale prijs € 139,99
SKU
MP990148
Kies een optie

LED Inbouwdimmer voor energiespaarlampen met instelbaar het fase-afsnijding (trailing edge) of fase-aansnijding (leading edge) dimprincipe

Aanbieding
Gegevens

LED Inbouwdimmer voor energiespaarlampen met instelbaar het fase-afsnijding (trailing edge) of fase-aansnijding (leading edge) dimprincipe.

Deze dimmer is uitermate geschikt voor LED lampen, maar ook voor gloeilampen, dimbare spaarlampen en halogeenlampen met elektronische trafo. Het vermogen (lees: basishelderheid) is eenvoudig te regelen met een schroefje (potentiometer). Indien de lamp(en) knipperen bij maximale helderheid kan met de instelmogelijkeid "transformatoraanpassing" (potentiometer) de maximale waarde voor een knippervrije werking ingesteld worden. Raadpleeg voor de procedure de bijgeleverde handleiding.

Leverbaar met bijpassend afdekraam en afdekfrontje. Uitwisselbaar met JUNG/GIRA/PEHA-frontjes (adapter wordt meegeleverd).

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990148
EAN: 4028232455630
Merk OPUS
Bediening druk-wisselschakelaar (metalen as)
Vermogen 7-400W/VA (LED: 3-150W)
Voltage 230VAC
Dimprincipe Instelbaar: fase-afsnijding (trailing edge) of fase-aansnijding (leading edge)
Beveiliging Elektronische zekering
Aansluitwaarden 2 x 1,5 mm² tot 2 x 2,5 mm² (massief per klem)
Certificaten CE
Extra informatie Uitwisselbaar met JUNG/GIRA/PEHA-frontjes (adapter meegeleverd). Inclusief Nederlandstalige gebruiksaanwijzing